Fysiotherapie

Fysiotherapie Alkmaar West

Als u in het dagelijks leven belemmerd wordt bij bewegen dan bent u bij ons in goede handen, wij zijn de specialist op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat.Wij helpen u snel en deskundig weer op weg, dat kan zijn na bijvoorbeeld een operatie, bij een sportblessure of misschien bij langdurige nek-,rug of schouderpijn. Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Een verwijsbrief van een arts kan maar is niet nodig. De praktijk beschikt over een gratis parkeer terrein.

 

INTAKE EN ONDERZOEK

Bij de eerste afspraak zullen wij o.a. vragen naar het ontstaan, verloop en de intensiteit van uw klacht, daarna volgt een zorgvuldig onderzoek. Na dit onderzoek wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en zullen wij samen met u besluiten of een behandeltraject wenselijk is en stellen wij samen met u een doel en persoonlijk behandelplan op.  Ons team heeft diverse specialisaties in huis en wij scholen ons steeds bij om de beste behandeling te kunnen geven.

 

BEHANDELING 

De behandeling kan diverse doelen hebben. Bijvoorbeeld pijnvermindering, spierontspanning, het verbeteren van de doorbloeding, verbeteren van de coördinatie/balans of het verbeteren van de bewegelijkheid van een gewricht.

Home