Fit met Fysio

Fit met Fysio

 

Elke maandag- , woensdag- en donderdagochtend geef ik in onze praktijk aan de Van de Veldelaan 652 gepersonaliseerde beweegzorg.

Er wordt in een kleine groep getraind en de bedoeling is dat jij je eigen doelstellingen behaald, die van tevoren bij een intake worden vastgesteld.

In verband met CORONA zijn de groepen gehalveerd en blijft er genoeg afstand tussen de deelnemers zodat de veiligheid gegarandeerd is om te trainen. De ruimte en apparaten worden steeds goed schoongemaakt na gebruik, en van de cursisten vragen wij gepaste kleding te dragen en een eigen flesje water en een handdoek mee te nemen.

Als aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling kan een oefenprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut heel goed werken om het effect van de behandeling te verbeteren of te consolideren.

Er kan ook een persoonlijk programma worden gemaakt om onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw conditie en eventueel het lichaamsgewicht te werken. Als leefstijltherapeut kan ik u daar verder mee helpen.

Het doel is om samen met veel beweegplezier, eventueel met muziek naar eigen keuze, te trainen onder deskundige begeleiding zodat het vooraf gesproken doel behaald wordt.

De kaart die goed is voor 10 fysio fit lessen is geldig voor een periode van drie maanden en kost slechts 100 euro

 

Home